Запорожские патрульные задержали автомобильных воров (ВИДЕО)

Вчера, 20 мая, в полицию обратился мужчина  с сообщением о том, что ночью с его автомобиля Volkswagen Golf, который стоял у подъезда на улице Зерновой, похитили автомагнитолу, удочки, охотничий нож, документы на автомобиль и другие бытовые вещи.

Грабители попались правоохранителям в момент отработки оперативной информации по улице Узбекской. Патрульные заметили двух подозрительных лиц, которые получали вещи из машины Chery QQ и складывали их возле дома. Подойдя к мужчинам, инспекторы обнаружили у них вещи заявителя, а также документы на его имя. Среди вещей патрульные обнаружили еще 4 магнитолы, а также много других вещей, происхождение которых подозреваемые не смогли объяснить.

По команде командира батальона было обследовано прилегающую территорию по месту совершения кражи. В ходе чего патрульные обнаружили еще четыре автомобиля с разбитым стеклом. Установив владельцев этих автомобилей, выяснилось, что магнитолы и другие вещи принадлежат им. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции в Запорожской области.

На место происшествия правоохранители вызвали следственную группу Днепровского отделения полиции для установления причастности  этих двоих к другим преступлениям, связанным с кражами из автотранспорта.

Запорізькі патрульні затримали ймовірних автомобільних злодіїв☝️20-го травня о 8-й годині ранку на гарячу лінію 102 звернувся громадянин із повідомленням про те, що в період ночі з його автомобіля Volkswagen Golf, який стояв біля під'їзду на вулиці Зерновій, викрали автомагнітолу, вудочки, мисливський ніж, документи на автомобіль та інші побутові речі.Під час відпрацювання оперативної інформації на вулиці Узбекистанській патрульні помітили двох осіб, які діставали речі з автомобіля Chery QQ та складали їх біля будинку. Підійшовши до громадян патрульні помітили серед речей, які вони викладали з автомобіля майно заявника та документи на його ім'я.Також серед речей патрульні виявили, ще чотири магнітоли та безліч інших речей походження, та власність яких громадяни не змогли пояснити. За командою командира батальйону було обстежено прилеглу територію за місцем здійснення крадіжки. В ході чого патрульні виявили ще чотири автомобілі з розбитим склом. Встановивши власників цих автівок з'ясовано, що магнітоли та інші речі належать їм.На місце правоохоронці викликали слідчу групу Дніпровського відділку поліції для встановлення причетності двох осіб до інших злочинів пов'язаних з крадіжками з автотранспорту шляхом розбиття скла.❗Шановні власники автотранспорту зверніть будь ласка, свою увагу на ті речі які викрадають зловмисники, та за можливості не лишайте їх в салоні автомобіля. Адже перше що приваблює крадія це ваші цінні речі (телефони, ноутбуки, реєстратори, магнітоли, сумки та інше майно)#zaporizhiapolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #мояноваполіція #zappolice

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області 21 травня 2018 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини