Як запорізькі депутати злили рашистам історію з воєнним госпіталем у Запоріжжі

У Запоріжжі деякі депутати «злили» окупантам інформацію про те, що в місті планують обладнати новий військовий госпіталь. Так сталося через те, що народні обранці дуже хотіли попіаритися та полити брудом своїх політичних опонентів, але при цьому зовсім не подумали про те, якими жахливими можуть бути наслідки їхнього піару.

Днями рашистські Telegram-канали почали рясніти заголовками та новинами про те, що мовляв «Бойовики ЗСУ захопили будівлю пологового будинку №9 і хочуть обладнати там військовий госпіталь». Давайте розберемося, кому ж запоріжці повинні дякувати за ці небезпечні для містян рашистські пости?

Одна з  відповідальних за злив цієї інформації – це народна депутатка від «Слуги народу» Юлія Яцик, яка дуже полюбляє пропіаритися за рахунок критики обласної та місцевої влади. Днями Яцик заявила у своєму Facebook, що вже підготувала звернення до Верховної Ради і буде розбиратися у цьому питанні.

Також не обійшлось і без депутатки від «Слуги народу» Регіни Харченко. На її сторінці з’явилося вже декілька відео, в яких вона завзято заявляє, що «міськрада не ухвалювала жодних рішень щодо реорганізації пологового будинку №9 та передачі приміщення військовим, а прості люди будуть почуті». Разом зі своєю комісією Харченко вже навіть дісталася Офісу Президента.

А головними інформаторами рашистів стали депутати від партії Володимира Буряка «Єднання» Геннадій Наумов, Олександр Коваленко та Сергій Ільченко, які заявилися до пологового будинку №9, зібрали там весь персонал і, поливаючи брудом своїх політичних опонентів, почали на всю розповідати, що у приміщенні пологового будинку тепер буде військовий госпіталь.

До речі, за ці дії їх розкритикували у Telegram-каналі «ЗАПОРІЖЖЯ.ІНФО», який належить колишній телеведучій, а також власниці салону краси Persona Наталії Зайченко, наближеній до екс-мера Запоріжжя Володимира Буряка. При цьому у згаданому вище каналі чомусь вирішили прикрити «своїх» та зіпхнути злив інформації на «деяких місцевих активістів». Наводимо текст дослівно:

«Люди, які на всіх кутках кричали, що в пологовому хочуть зробити госпіталь, як ви зараз почуваєтеся? Ми зараз не про саму «ідею заміни», а про те, що не треба волати про те, про що не треба волати!». Дуже дивно читати таке звернення, чесно кажучи. Може краще було б напряму запитати у своїх же «буряківців», як вони тепер почуваються.

А найсумніше в усій цій історії це те, що всі вищеназвані товариші фактично стали колаборантами та зробили мешканців Запоріжжя заручниками своїх політичних амбіцій та корисливих цілей.

spot_img
Важливо
Схожі новини