У Запоріжжі вкотре перенесли сесію, на якій мали вирішити питання щодо зарплат медиків та ремонту шкіл

Цієї п’ятниці у Запорізькій міській раді було заплановане проведення сесії, на якій мав вирішитися цілий ряд важливих для міста питань. Але голова міста Володимир Буряк переніс її аж на 20 липня.

Через кілька годин після того, як на сайті міськради було оприлюднено рішення про зміну дати проведення сесії, Володимир Буряк на своїй офіційній сторінці у Фейсбук повідомив про те, що йому терміново зробили операцію на серці, і зараз він знаходиться на лікарняному.

У депутатському середовищі не виключають, що саме стан здоров’я голови став причиною чергового переносу сесію міської ради. Але є й інші припущення.

Так, голова міської фракції партії «Слуга народу» Регіна Харченко на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці побажала найшвидшого одужання очільнику міської ради і висловила надію на те, що розпорядження мера про чергове перенесення пленарного засідання дійсно пов’язано зі станом його здоров’я, а не зі спробою відтягнути час для подачі апеляції щодо незаконного звільнення секретаря міськради Анатолія Куртєва.

«Сподіваємось, що чергове розпорядження мера про перенесення пленарного засідання дійсно пов’язано зі станом здоров’я голови, а не бажанням подати апеляційну скаргу на ухвалу про забезпечення, яку сьогодні було подано Анатолієм Куртєвим до Запорізької міської ради! Бережіть себе! Будьте здорові! Незалежно від фракцій та груп!» — зазначила Харченко у своєму дописі у соцмережі.

У Запоріжжі вкотре перенесли сесію, на якій мали вирішити питання щодо зарплат медиків та ремонту шкіл

Нагадаємо, що Запорізький окружний адміністративний суд зупинив дію розпорядження міського голови Володимира Буряка про дострокове припинення повноважень Анатолія Куртєва на посаді секретаря Запорізької міської ради до тих пір, поки справа про звільнення не набере законної сили судовим рішенням за наслідками розгляду справи. Про це Анатолій Куртєв повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

spot_img
Важливо
Схожі новини