Професіонали та Господарники: «НАШ КРАЙ» представив своїх кандидатів для участі у виборах

У ході прес-конференції політичної партії «НАШ КРАЙ», яка відбулась 6-го жовтня, представники політичної сили обговорювали найгостріші питання, які потребують негайного вирішення. Також на прес-конференції говорили про те, що інвестиція в економіку починається з інвестицій в людину та в її життя,  а також про те як врятувати місто від хаосу у всіх сферах – від малого та середнього бізнесу до медицини і науки. До дискусії долучились міські журналісти та спільнота у мережі Фейсбук, яка активно ставила політикам питання онлайн.

«Запоріжжя повинно стати містом, відкритим для інвестицій, привабливим туристично та оновленим у всіх сферах», — наголосили спікери заходу — кандидати у депутати та на посади очільників міст.

Професіонали та Господарники: «НАШ КРАЙ» представив своїх кандидатів для участі у виборах

Варто відзначити, що від партії «НАШ КРАЙ» свої кандидатури у місцеві ради висунули 1065 людей, 8 з них – на пости міських голів.

Кандидатка на посаду Запорізького міського голови Елла Слепян відзначила, що прагне змінити, перш за все, формат зустрічей із жителямиЗапоріжжя. Відкриті прес-конференції з журналістами, зустрічі з людьми та можновладцями повинні стати гарною звичкою. Також необхідно продовжити зміни, які вже почала нинішня влада: розбудову парків, зон відпочинку, покращення інфраструктури міста та підвищення рівня туристичної привабливості. Разом з тим, місто потрібно готувати до зими: покращувати сферу ЖКГ та забезпечитикожному запоріжцю комфортні умови життя в зимовий період.

Професіонали та Господарники: «НАШ КРАЙ» представив своїх кандидатів для участі у виборах

Для того, що їз рідного міста не виїжджали спеціалісти,підтримка малого та середнього бізнесу у Запоріжжі стане обов’язковою, що гарантовано дасть близько тисячі робочих місць щорічно.

Варто додати, що молодь сама зможе розпочинати свій бізнес через стартапи, підтримку яких забезпечить влада.

Професіонали та Господарники: «НАШ КРАЙ» представив своїх кандидатів для участі у виборах

Олександр Фурсін, кандидат у депутати Запорізької міської ради, відзначив, що наразі зі студентами у цьому напрямку проводять цікаві дискусії та дебати. Адже одна з основних цілей, яку ставить перед собою команда політсили «НАШ КРАЙ» — це те, щоб молодь могла жити та працювати вдома.

Підтримала своїх колег і Юлія Василівна Тимошенко, яка балотується на посаду міського голови у місті Енергодар. Жінка сама має трьох дітей і закликає їх залишатись на Батьківщині, не полишаючи країну напризволяще.

«НАШ КРАЙ» чує кожногота дослухається до інтересів країни та міста, а не живе постійними лозунгами», — підкреслив Андрій Горський, голова Запорізької обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ». — «Усі наші партійні структури готові до роботи, ми не відстоюємо інтереси вождів або інших груп, ми Професіонали та Господарники з великої літери».

Представники політсили закликають запоріжців обов’язково взяти участь у виборах, та обирати не за словами, а за справами.

spot_img
Важливо
Схожі новини