В Запорожье пьяный водитель устроил гонки с патрульными (ВИДЕО)

Сегодня, 13 апреля, около 1:30 ночи во время патрулирования на улице Новокузнецкой   полицейские заметили авто ВАЗ 21154, у которого не работал задний габаритный фонарь.

К тому же водитель двигался на очень высокой скорости. На требование патрульных остановить движение автомобиля водитель только ускорился. К преследованию присоединился еще один экипаж патрульных, поэтому уже на улице Углегорской авто заблокировали. Об этом информирует пресс-служба патрульной полиции.

Однако даже это не остановило водителя и его пассажира — мужчины продолжили бегство уже без машины и были задержаны. Оба находились с явными признаками алкогольного опьянения, что также подтвердило устройство DRAGER.

Оба нарушителя получили от патрульных протоколы по ст.130 КУоАП: один — за управление в состоянии алкогольного опьянения, другой — за передачу управления нетрезвому водителю. Автомобиль эвакуировали на штрафстоянку.

Цієї ночі близько 1:30 години на вулиці Новокузнецькій патрульні помітили авто ВАЗ 21154, у якого не працював задній габаритний ліхтар. До того ж, водій рухався на дуже високій швидкості. Інспектори вирішили зупинити авто для перевірки, однак ані увімкнені червоний та синій проблискові маячки, ані спеціальний звуковий сигнал увагу водія не привернули. Навпаки — громадянин підвищив швидкість та намагався втекти в бік вулиці Космічної. До переслідування долучився ще один екіпаж патрульних, тому вже на вулиці Вуглегорській авто заблокували. Однак навіть це не зупинило водія та його пасажира — чоловіки продовжили втечу пішки та були затримані. Обидва перебували з явними ознаками алкогольного сп’яніння. В ході бесіди з громадянами патрульні визначили, що за кермом їхав 28-річний чоловік, який нещодавно вже притягався до відповідальності за керування у стані сп’яніння. Він і цього разу погодився пройти огляд за допомогою технічного приладу DRAGER. Результат — 0,91 проміле (при допустимій нормі 0,2 проміле). За словами 25-річного пасажира, за кермом спочатку був він, однак через те, що випив забагато, передав керування біль тверезому товаришу. Цей чоловік також пройшов огляд на стан сп’яніння на місці, результат — 1,37 проміле. Обидва порушники отримали від патрульних протоколи за ст.130 КУпАП: один — за керування у стані алкогольного сп’яніння, інший — за передачу керування нетверезому водію. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.#zappolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль ‪#мояноваполіція‬ ‪#police‬ ‪#поліція

Опубліковано Патрульна поліція Запоріжжя 13 квітня 2017 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини