В Запорожье пьяный водитель устроил гонки с полицией через весь город (ВИДЕО)

В Запорожье полицейские пытались догнать нарушителя ПДД, который удирал от них через весь областной центр. Инцидент произошел сегодня около 3:00, патрульный экипаж получил информацию, что в Днепровском районе автомобиль Volvo S 80 движется с превышением скорости и по требованию сотрудников полиции не останавливается. Об этом сообщает пресс-служба Управления патрульной полиции Запорожья.

Полицейские заметили Volvo на перекрестке проспектов Соборного и Металлургов. На требование патрульных остановиться водитель не только не остановился, но и прибавил газу. Совместными усилиями других патрульных экипажей остановить лихача удалось лишь на набережной автомагистрали.

Полицейские выявили, что водитель находился в состоянии алкогольного опьянения. От прохождения теста на состояние опьянения он отказался. Мужчину доставили в Александровское отделение полиции для составления административных материалов.

На нарушителя составили административные протоколы по ст. 130 («Управление в состоянии опьянения»), ст. 122-2 («Невыполнение требования об остановке»), а также административное постановление по ч.2 ст. 122 («Проезд на запрещающий сигнал светофора») КоАП.

У Запоріжжі нетверезий водій намагався втекти від патрульних проїхавши через усе містоСьогодні близько 3-ї години ночі, патрульний екіпаж отримав інформацію в радіоефірі від екіпажів Дніпровського району про те, що автомобіль Volvo S 80 рухається з перевищенням швидкості та на вимогу працівників поліції не зупиняється. Охоронці порядку помітили Volvo S 80 на перехресті проспектів Соборного та Металургів, патрульні подали водію сигнал про зупинку, але той не відреагував, а навпаки збільшив швидкість порушуючи ПДР. Під час переслідування, інспектори передали орієнтування іншим екіпажам міста. Заблокувати та зупинити авто патрульним вдалося на Прибережнїй автомагістралі.Під час спілкування було встановлено, що вказаний громадянин перебував з ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження тесту на стан сп'яніння він відмовився. Чоловіка доставили до Олександрівського відділку поліції для складання адміністративних матеріалів. На нього склали адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), а також адміністративну постанову за ч.2 ст. 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.#zappolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль ‪#мояноваполіція‬ ‪#police‬ ‪#поліція

Опубліковано Патрульна поліція Запоріжжя 28 лютого 2017 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини