Пожилая женщина в Запорожье хотела наложить на себя руки (ВИДЕО)

В Запорожье патрульным удалось спасти пожилую женщину, которая хотела наложить на себя руки. Об этом сообщает пресс-служба Управления патрульной службы Украины.

Как говорится в сообщении, 18 февраля 98-летняя женщина собиралась спрыгнуть с третьего этажа многоэтажного дома по ул. Радиаторной. О самоубийце около 14:00 правоохранителям сообщили свидетели. По их словам,  пенсионерка стояла на балконе и кричала, что хочет спрыгнуть. Сначала пенсионерка никого не подпускала к себе. Вскоре полицейские взломали запертую балконную дверь и сняли женщину с подоконника. Спасенную передали сотрудникам скорой психиатрической помощи.

ВІДЕО https://www.youtube.com/watch?v=jhLJdvpQ6KY&feature=youtu.beПатрульні поліцейські врятували 98 — річну жінку, що мало не стрибнула з балкона18 лютого, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про жінку, що має намір зістрибнути з балкону на вулиці Радіаторній.За декілька хвилин екіпаж прибув на місце виклику та піднявся на 3 поверх. Там інспектори побачили жінку, що стояла на підвіконні балкону та кричала, що хоче стрибнути.Спочатку вона нікого не підпускала та говорила, що збирається зістрибнути з балкона. Двері балкону з середини були зачинені. Для рятування жінки, патрульні поліцейські пошкодили двері та зняли її з підвіконня.Патрульні викликали на місце швидку психіатричну допомогу, якій передали врятовану.#zappolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль ‪#мояноваполіція‬ ‪#police‬ ‪#поліція‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Опубліковано Патрульна поліція Запоріжжя 19 лютого 2017 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини