Водяні сушарки для рушників: плюси і особливості

В сучасній ванній кімнаті сушарка для рушників займає особливе місце. Вона стала не просто звичайною трубою, на якій висять вологі рушники, а справжнім елементом декору. Тому потрібно серйозно поставитися до її вибору.

Плюси водяних моделей

Водяні сушарки для рушників: плюси і особливості

Водяні радіатори вважаються традиційними. Вони складаються з зігнутої трубки, всередину якої поступає гаряча вода, яка і зігріває поверхню. Подібні прилади підключаються до водопостачання чи системи опалення. Найчастіше обирають перший варіант, адже період проведення опалення закінчується з настанням першого тепла. Підключення подібного радіатора легке та швидке.

Водяні сушарки сьогодні розділяють на одно- та двоконтурні. Якщо вам більше подобається перший варіант, то краще зупинити свій вибір на моделях з нержавіючої сталі. Вода, яка тече в нашому водопроводі, має неприємну властивість роз’їдати звичайну сталь. Двоконтурні відрізняються тим, що в другому їх контурі знаходиться антифриз. Саме завдяки йому вся поверхня сушарки нагрівається рівномірно.

Більшість водяних моделей не має термостата, тобто ви не можете самостійно обрати бажану температуру. Зате їх робота швидка, зрозуміла та надійна. Сушарка для рушників водяна в ALLO — це можливість зробити своє життя більш комфортним. Такі варіанти якнайкраще підходять квартирам чи будинкам з автономною системою опалення, об’єктам, де є постійне постачання гарячої води.

Якщо говорити про основні переваги сушарок водяних, то варто звернути увагу на наступні моменти:

  • широкий асортимент моделей — ви отримуєте велику свободу в виборі, можете підібрати будь-який варіант, який підійде саме в вашу ванну кімнату;
  • економічна робота — вам не потрібно буде додатково оплачувати роботу сушарки;
  • безпека для здоров’я людини — немає випромінювання електромагнітних хвиль (що спостерігається у електричних моделей), тому їх можна використовувати навіть в приміщеннях з дуже високою вологістю;
  • термін служби досить довгий — подібні пристрої змінюють лише під час капітального ремонту, вони довговічні та якісні.

Як обирати водяну сушарку для рушників?

Щоб обрати дійсно хорошу модель, потрібно звертати увагу на матеріали приладу, форму та розміри.

Найчастіше водяні варіанти виготовляють з наступних матеріалів:

  • алюміній, мідь чи латунь — відрізняються хорошою тепловіддачею, є універсальними та гарно підходять для будь-якого дизайну інтер’єру, проте мають невеликий період служби;
  • чорна сталь та хромоване напилення — такі моделі бояться корозії, але відрізняються цікавим зовнішнім виглядом;
  • нержавіюча сталь — безшовні суцільнотягнуті труби, не піддаються корозії.

Сьогодні виділяють декілька варіантів форми сушарок: декоративні, класичні, у вигляді драбинки. Моделі-драбинки вважаються найбільш популярними, адже їхня площа досить велика і дозволяє сушити відразу багато рушників. Розміри підбираються в залежності від площі ванної кімнати та вільного простору у ній.

spot_img
Важливо
Схожі новини