«Євромайдан SOS» номинировал жительницу Запорожья на волонтерскую премию

Любовь Леонова — волонтер украинской армии из Запорожья, с самого начала российско-украинского конфликта помогает нашим бойцам на передовой.

Как сообщает портал «Мрия», сегодня стало известно о том, что Любовь Леонову  номинировано на волонтерскую премию «Євромайдан SOS», об этом она сообщила на своей страничке в Facebook:

«Вітаю всіх! Плани трохи змінюються. Тільки що, мені зателефонували з Києва і запросили на церемонію вручення волонтерської премії. Ось посилання: https://www.facebook.com/EvromaidanSOS/photos/…
Премія не грошова. Стану я переможницею, чи ні, відає Бог.
Тим, хто не байдужий, зайдіть по посиланню, можете, навіть лайкнути. Я і не підозрювала, що я номінант. Хто ще з Запоріжжя, не знаю. Подивіться на фото, можливо, когось взнаєте. Хто мене подав, не маю уявлення. Ті, хто знав, звичайно, мають сотні лайків… Але то таке. Я чому пишу про плани, я не встигаю звітувати про поїздку і шпиталь. Нагородження 30 листопада. Мені терміново треба завтра виїзджати. Збори і купа справ. Повернуся, звітую. Моє фото 48.»

В свою очередь сам «Євромайдан SOS» выставил фото Любови Леоновой на своей страничке Facebook еще 24 октября с трогательной подписью:

«А чи з нами ще Україна?». Це питання одного разу поставили військові Любові Леоновій під час її чергового візиту з провіантом на передову. «Інакше і бути не може» — відповіла вона. Під час першої поїздки до українських бійців, як згадує пані Любов, вона усвідомила, що не приїхати знову вже не зможе. Так почалося і триває донині її волонтерство. Опікується пані Любов хлопцями з БОП «СКІФ» ГУ Національної поліції в Запорізькій області та 55-ю ОАбР, надаючи їм гуманітарну та психологічну допомогу.»

spot_img
Важливо
Схожі новини