Рецепт брауні з кабачків: смак, який здивує

Кабачковий брауні — це десерт, у якому поєднуються користь овочів та класичний шоколадний смак. Завдяки кабачку тісто виходить вологим, пористим і менш калорійним, а приготувати його можна з простих інгредієнтів за лічені хвилини.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анастасії Станкевич.

Кабачкове брауні: легкий рецепт

Для приготування такого незвичного десерту потрібні такі інгредієнти:

кабачки — 300 г
яйця — 2 шт.
розтоплене масло — 50 г
цукор — 130 г
ванільний цукор — 1 пакетик
какао — 50 г
розпушувач — 10 г
борошно — 150 г
горіхи або шоколад для посипки (за бажанням)

Спосіб приготування

Кабачки потрібно нарізати будь-якої форми, покладіть їх у блендер та збийте. В мисці масу з’єднайте разом з цукром, ванільним цукром, какао, розпушувачем, маслом та борошном.

Приготування брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Все ретельно перемішайте та перелийте тісто в форму для запікання, зверху посипте шоколадом або горіхами.

Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Випікаємо при 180 градусах 35 хвилин на середньому рівні, режим верх-низ. Готовність перевіряємо на зубочистку.

Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Вас може зацікавити:

Рецепт ніжного десерту з персиками, який варто встигнути приготувати до кінця літа

Домашній соус «Сацебелі» до м’яса та овочів на зиму
Дієтичний десерт без цукру, який повітряний, мов хмаринка

spot_img
Важливо
Схожі новини