Домашні горішки «Рафаелло», які швидко з’їдаються: усі будуть просити добавки

Хрусткі горішки зі ніжною начинкою — це той самий десерт, який повертає у теплі спогади. Ми знайшли найкращий рецепт, щоб легко приготувати ці ласощі вдома й здивувати близьких.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Марії Макарчук.

Рецепт смачних горішків

Інгредієнти:

борошно — 3 склянки
вершкове масло або маргарин — 250 г
смалець — 2 ст.л
сіль — дрібка
цукор — 0,5 склянки
сода — 1/4 ч.л
сік лимону — 1 ч.л
яйця — 2 шт.

Для начинки «Рафаелло»:

вершкове масло — 100 г
згущене молоко — 100 г
кокосова стружка — 50 г
мигдаль

За словами автора, склянка у неї на 200 мл.

Спосіб приготування

Дві склянки борошна всипте у миску та натріть охолоджений маргарин на тертці. Туди ж додайте смалець і все ретельно перемішайте руками.

До яєць додайте цукор, дрібку солі і збийте. Після цього додайте суміш в миску, погасіть соду лимонним соком і замісить тісто.

Третю склянку вводьте поступово, щоб тісто не було «забите». Сформуйте маленькі кульки, приблизно по 4-5 г.

Форму для запікання горішків змажте олією та випікайте. Якщо потрібно, то обріжте краї горішків.

Приготування горішків (фото: кадр з відео)

Для начинки до масла кімнатної температури додайте згущенку, кокосову стружку та збийте міксером.

Кожну половинку намажте кремом, покладіть в серединку мигдаль і з’єднайте дві частини. Якщо крем виступає з горішків, то не прибирайте його, а обваляйте у кокосовій стружці.

Горішки з начинкою «Рафаелло» (фото: кадр з відео)

Вас може зацікавити:

Рецепт смачного чизкейка з лохиною без випічки

Домашнє морозиво за 5 хвилин, яке у 100 разів краще за магазинне
Згущенка з груші, яка готується з трьох інгредієнтів

spot_img
Важливо
Схожі новини