Домашнє морозиво за 7 хвилин. Той самий Пломбір з дитинства

Домашнє вершкове морозиво — смачний прохолодний десерт, який ви з легкістю приготуєте вдома. Всього 3 інгредієнти і ви більше не захочете купувати морозиво в магазині.
Рецептом приготування ділиться РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал «Українське вариво».

Вам знадобиться

500 мл вершків 33% жирності
200 мл згущеного молока
10 г ванільного цукру

Покроковий рецепт приготування

В миску вилийте всі вершки та додайте ванільний цукор. Міксером взбивайте вершки на малій швидкості приблизно 2-3 хвилини, потім на середній швидкості доволі довго — приблизно 5-7 хвилин.

Вершки у вас мають загустішати. Коли досягнута правильна консистенція, тоненькою струйкою влийте згущене молоко.

Влийте згущене молоко (Кадр з відео)

Взбивайте, а потім перемішайте суміш до однорідності. Перелийте суміш в ємність та відправте в морозилку на 5-6 годин.

Після цього ваше морозиво готово! Сформуйте кульки спеціальною ложкою, подавайте та насолоджуйтесь.

Вас можете зацікавити

Домашнє морозиво за 5 хвилин, яке у 100 разів краще за магазинне

5 видів морозива в українських магазинах, якого краще уникати
Як їсти морозиво, щоб кайфувати без болю в горлі

spot_img
Важливо
Схожі новини