Домашнє вершкове морозиво — смачний прохолодний десерт, який ви з легкістю приготуєте вдома. Всього 3 інгредієнти і ви більше не захочете купувати морозиво в магазині.
Рецептом приготування ділиться РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал «Українське вариво».
Вам знадобиться
500 мл вершків 33% жирності
200 мл згущеного молока
10 г ванільного цукру
Покроковий рецепт приготування
В миску вилийте всі вершки та додайте ванільний цукор. Міксером взбивайте вершки на малій швидкості приблизно 2-3 хвилини, потім на середній швидкості доволі довго — приблизно 5-7 хвилин.
Вершки у вас мають загустішати. Коли досягнута правильна консистенція, тоненькою струйкою влийте згущене молоко.
Влийте згущене молоко (Кадр з відео)
Взбивайте, а потім перемішайте суміш до однорідності. Перелийте суміш в ємність та відправте в морозилку на 5-6 годин.
Після цього ваше морозиво готово! Сформуйте кульки спеціальною ложкою, подавайте та насолоджуйтесь.
Вас можете зацікавити
Домашнє морозиво за 5 хвилин, яке у 100 разів краще за магазинне
5 видів морозива в українських магазинах, якого краще уникати
Як їсти морозиво, щоб кайфувати без болю в горлі