«Арсенал» – «Шахтар»: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Донецький «Шахтар» в третьому турі основного раунді Ліги чемпіонів 2024/25 зустрінеться з лондонським «Арсеналом».
Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч «Арсенал» – «Шахтар» відбудеться на Альбіоні 22 жовтня. Поєдинок прийме стадіон «Емірейтс». Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.
Поєдинки «гірників» у Лізі чемпіонів у цифровому мовленні T2 не транслюватимуть. Усі матчі загального етапу головного єврокубка на території України покаже офіційний транслятор турніру – платформа MEGOGO. З місця подій матч коментуватиме Вадим Скічко.
Передматчева студія там розпочнеться о 21-й годині. Ведучими будуть Олександра Кучеренко та Володимир Кобельков. Запрошеними гостями стануть колишні оборонці збірної України – Олександр Головко та В’ячеслав Шевчук.
Аудіотрансляція поєдинку буде у відкритому доступі. На YouTube-каналі «MEGOGO СПОРТ» матч можна буде прослухати безпосередньо в цій новині. Затримка трансляції – 10 хвилин.
Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушіч повіз до Британії 28 виконавців. Зокрема, в обоймі керманича команди будуть чотири голкіпера та форвард Сікан. Останній пропустив кілька матчів через перелом носа та тимчасово гратиме в захисній масці.

До слова, раніше розібрали зарплатну відомість «Арсенала» на сезон 2024/25.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини