Відома блогерка розповіла про втрату дитини. Тиждень носила мертвий плід

Відома TikTok-блогерка Сімбочка (справжнє ім’я — Каріна), яка нещодавно стала матір’ю, розповіла про те, що у 19 років пережила жахливе. У минулих стосунках обраниця співака Іллі Парфенюка (Parfeniuk) втратила дитину.
Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), про це Сімбочка розповіла у новому випуску шоу Okay Eva Bar.

«Мені було 19 років, я завагітніла… Я вже вирішила, що буду носити, все буде добре… І з мене тече кров», — пригадала блогерка.
Вона написала лікарці, та порадила їй піти на УЗД. І після обстеження Сімбочці повідомили, що плід завмер.
«Мені кажуть: «В тебе вже плід замер, тиждень ти носиш в собі мертвий плід дитини». Ну він (лікар) так сказав, знаєте, черство», — зізналася вона.
Ця новина дуже засмутила блогерку. Вона почала плакати й звинувачувати себе у тому, що «не вберегла» дитину. Сімбочка зазначила, що в той момент вона перебувала в істеричному стані — почала «тусити» й веселитися, хоча в душі їй було погано.

Сімбочка розповіла, як втратила дитину (скріншот)
Потім її направили до гінеколога. Сімбочці дали пігулку, аби з неї вийшов плід. І після цього на блогерку чекала важка ніч.
«Я випиваю цю таблетку, переживаю всю ніч в болях, і десь о 14 годині дня він з мене виходить… Плідне яйце, чітко виражене, і ембріон такий малесенький, дуже. Я була сама дома, отак просто стою, просто без емоцій, у мене починають наливатися очі сльозами, з мене тече дуже багато крові», — пригадала Карина.
«Я поклала обережно цей ембріон… Саджусь біля нього і починаю просто втикати, десь дві години. Я починаю задихатись панічно, в мене починає темніти в очах, раз падаю, другий раз падаю. І я розумію, що я не можу від нього відійти», — додала вона.
І тоді блогерка зателефонувала колишньому чоловіку, з яким на той момент перебувала у стосунках. Той приїхав та мав максимально спокійний вигляд.
«Заходить у ванну, бачить мене, що я в істериці, я на собі волосся просто рву. Він заходить, бере пакетик, одягає на руку, бере отак — кидає в унітаз і змиває», — зізналася Сімбочка.

Нагадаємо, раніше колишня Остапчука блиснула підтягнутою фігурою.
Окрім цього, нещодавно американський співак зізнався, що має українське коріння.

spot_img
Важливо
Схожі новини