Зірка збірної України отримав важку травму в Європі: відомий лікар дав невтішний прогноз

Півзахисник італійського «Дженоа» Руслан Маліновський зазнав серйозного ушкодження в поєдинку чемпіонату Італії проти «Венеції».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Hospital Pass.

Українець вийшов у старті «грифонів» на поєдинок 5-го туру Серії А проти «Венеції». На старті другої половини він покинув поле на ношах.
У звичайному ігровому епізоді зіграв на випередження у власному штрафному. Паралельно хавбек втратив рівновагу та невдало приземлився на праву ногу. Гомілкостоп українця неприродно вивернувся, тож медичний штаб «Дженоа» миттєво з’явився на полі.
На думку спортивного лікаря Дмитра Бабелюка, травма Маліновського справді важка. Попередньо йдеться про розрив внутрішніх зв’язок гомілкостопу та розрив міжгомілкового синдесмозу. Також невелика ймовірність перелому. На українця чекатиме операція і мінімум 3 місяці поза футболом.
Хто такий Руслан Маліновський
Уродженець Житомира, кольори місцевого «Полісся» захищав на дитячо-юнацькому рівні. Згодом потрапив до системи донецького «Шахтаря», але пробився лише до третьої команди «гірників».
У сезоні 2013/14 заграв у складі першолігового «Севастополя». Потім віддав 2,5 роки луганській «Зорі», а посеред кампанії 2015/16 переїхав у бельгійський «Генк». У Лізі Жупіле провів 3,5 сезони та за 13,6 млн у євровалюті перейшов до «Аталанти» з Бергамо.
У лавах «Богині» загалом провів 143 матчі, в яких забив 30 м’ячів і віддав 28 результативних передач. Взимку 2023-го покинув бергамасків через конфлікт із керманичем команди Джан П’єро Гасперіні. Провів півроку за французький «Марсель», а потім перейшов у «Дженоа».

До слова, раніше підготували анонс головних спортивних подій суботи та неділі.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини