«Болонья» – «Шахтар»: УЄФА призначив фартового арбітра на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок між італійською «Болоньєю» та донецьким «Шахтарем» у стартовому турі Ліги чемпіонів 2024/25 розсудить бригада з Норвегії.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт турніру.

Матч «Болонья» – «Шахтар» відбудеться на Апеннінах 18 вересня. Поєдинок прийме арена «Ренато Даль’Ара». Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.
Головним рефері став Рохіт Саггі. Статус арбітра ФІФА він отримав у 2017 році, а з українськими командами зустрінеться вдруге. У кваліфікації до Євро-2023 серед 21-річних молодіжна збірна України розгромила Словаччину, а хет-трик оформив форвард донецького «Шахтаря» Данило Сікан.
Саггі допоможуть лайнсмени-співвітчизники – Мортен Єнсен і Андерс Олав Дале. Четвертим арбітром став Сігурд Крінгстад. Зі системою Відеоасистент рефері (VAR) працюватимуть французи Жером Брізар і Віллі Делажо.
«Шахтар» у сезоні 2024/25
Команда Маріно Пушіча неперконливо стартувала в Прем’єр-лізі. Наразі «гірники» мають в активі 9 очок після шести турів.
«Шахтар» розпочав чемпіонат із розгрому полтавської «Ворскли» (5:0). Утім, потім програв житомирському «Поліссю» (0:1), а після мінімальної перемоги над київським «Лівим Берегом» поступився «Олександрії» (3:4). Матч 5-го туру проти «Кривбаса» з Кривого Рогу «гірники» не дограли через тривалу повітряну тривогу, а в наступному розгромили львівські «Карпати» (5:2).
У сезоні 2024/25 «Шахтар» гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів у німецькому Гельзенкірхені. «Гірники» ділитимуть «Фелтінс-Арену» з місцевим «Шальке». «Кобальтові» продовжують виступи в Другій Бундеслізі, а команда Маріно Пушіча прийме там «Аталанту», «Янг Бойз», «Баварію» і «Брест»

До слова, раніше підготували експрес-презентацію «Болоньї» перед стартом Ліги чемпіонів.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини