У мережі заявили, що робітник ТЦК «накинувся» на жінку в Одесі: військові зробили заяву

У мережі заявили, що нібито співробітник ТЦК в Одесі «накинувся» на жінку. У військкоматі заперечують цю інформацію.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Одеський обласний ТЦК та СП у Facebook.

У мережі показали кадри, де нібито співробітник ТЦК «накинувся» на жінку. У соцмережах зазначали, що нібито жінка принесла їжу хворому чоловікові, якого забрали до ТЦК.
Реакція ТЦК
В Одеському обласному ТЦК та СП зазначили, що біля будівлі збірного пункту міста громадянка нібито намагалася перешкодити роботі військкомату.
«Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в’їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК», — йдеться у повідомленні.
Військовослужбовці ТЦК викликали наряд патрульної поліції. Жінка почала поводитися ще агресивніше і напала на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту.
«Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах», — зазначили у ТЦК.
Військові нагадали, що під час воєнного стану перешкоджання законній діяльності ЗСУ може кваліфікуватися за статтею 141-1 ККУ. Крім того, напад на службовий транспорт може бути розцінений як посягання на майно ЗСУ.

Інші скандали за участі ТЦК
Нагадаємо, нещодавно в Одесі спалахнув скандал через нібито неправомірні дії співробітників ТЦК. У мережі заявили, що представники ТЦК та поліції силою затримали чоловіка. Проте у військкоматі наголошують, що чоловік поводився агресивно.
Також нещодавно невідомі заїхали на території ТЦК в Одесі та намагалися «викрасти» військовозобов’язаного.
Крім того, в Одесі чоловік погрожував військовим ТЦК, коли у ньому перевіряли військово-облікові дані.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини