Який серіал підходить кожному знаку Зодіаку. Ракам — «Друзі», а Дівам — «Офіс»

Пошук серіалу часто буває непростим, але є цікавий варіант. Ситком можна підібрати за знаком Зодіаку.
Кому варто подивитися «Нову», а кому — «Друзі», «Офіс» або «У кращому світі», розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Times of India.

Овен — «Бруклін 9-9»
Представники цього знаку Зодіаку точно зможуть оцінити ситком з насиченим сюжетом. Історія про поліцейських, які стикаються зі складними справами та незвичайними пригодами, ідеально підійде Овнам.
Телець — «Парки та зони відпочинку»
Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, цінують комфорт і не люблять інтриг, а тому кумедний серіал, у якому висміюється бюрократія, чудово їм підійде. Сюжет приємно здивує несподіваними поворотами.
Близнюки — «У кращому світі»
Близнюки відомі своїм умінням гостро жартувати та потрапляти у курйозні ситуації. А тому серіал, у якому є не лише гумор, а ще й динамічний сюжет з нотками філософії, точно може стати їх улюбленим.
Рак — «Друзі»
Представники цього знаку Зодіаку цінують дружбу та дуже люблять милі бесіди. І легендарний серіал, у якому є місце не лише дружбі, а ще й коханню, їм сподобається. Мало хто не дивився цей ситком, проте найбільше він підходить саме Ракам.
Лев — «Як я зустрів вашу маму»
Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, люблять веселитись, але не завжди вміють співпереживати. А тому цей серіал, в якому неможливо не перейнятися сюжетом, може багато чого їх навчити.
Діва — «Офіс»
Діви точно оцінять історію про невелику компанію, яка складається з абсолютно різних людей. В «Офісі» немає місця смутку та зневірі, цей ситком підніме настрій навіть тим, хто втратив усю віру в позитив.
Терези — «Шіттс Крик»
Представникам цього знаку Зодіаку не завжди вдається налаштуватися на хвилю романтики та пригод. А в цьому серіалі вони знайдуть ще й гумор, який вдало вплітається у сюжет з ексцентричними героями.
Скорпіон — «Затримка у розвитку»
Фанатам чорного гумору, а саме Скорпіони вважаються любителями найжорсткіших жартів, складно знайти щось по-справжньому кумедне. І цей серіал може потрапити до їхнього особистого топу, адже він точно не дасть нудьгувати.
Стрілець — «Спільнота»
Стрільці часто сумують, якщо в їхньому житті немає пригод. А ситком про студентів та веселе життя може надихнути їх на нові злети. Представники цього знаку Зодіаку швидко втомлюються від затягнутих сюжетів, але «Спільнота» їх не розчарує.
Козеріг — «Фрейзер»
Дотепні та амбітні представники цього знаку Зодіаку точно оцінять цей серіал. У ньому вони знайдуть не лише цікавий сюжет та витончений гумор. «Фрейзер» навчить Козерогів мислити набагато ширше.
Водолій — «Теорія великого вибуху»
Для Водоліїв серіал про вчених, які дуже смішно намагаються взаємодіяти з реальним світом, стане справжньою знахідкою. Багато жартів, незвичайний сюжет і, звичайно ж, кохання — ідеальне поєднання для тих, хто не боїться всього нового.
Риби — «Новенька»
Представники цього знаку Зодіаку нерідко схожі на головну героїню — мрійливу і навіть дивакувату Джессу. У серіалі вони знайдуть все, що так люблять — романтику, жарти, безтурботне життя та справжню дружбу.

До речі, раніше ми вже розповідали, які знаки Зодіаку надто вразливі.
Крім того, читайте, які знаки Зодіаку не бояться маніпуляторів.

spot_img
Важливо
Схожі новини