РФ атакувала Одеську область баллістикою, є постраждалий

Російські війська вдень 21 квітня вдарили по Одеській області балістичними ракетами, цілячись по портовій інфраструктурі. Є постраждалий.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Сили оборони півдня України.

«Ворог продовжує точкові ракетні удари. Пообіді вдарив балістикою по Одеській області. На даний час відомого про одного постраждалого.
Інформація уточнюється», — йдеться у повідомленні.
Як зазначили військові, окупанти знов цілив по транспортно-логістичному об’єкту припортової інфраструктури.
«Вибуховою хвилею та уламками ракети пошкоджено приватні будинки. В одному з яких впала стеля. На приватному подвір’ї сталося займання сіна», — розповіли про наслідки атаки РФ у Силах оборони.
Вибухи в Одесі
Нещодавно в Одесі пролунав вибух. Повідомлялось про загрозу балістичного озброєння. У Силах оборони півдня України уточнювали, що загроза є від загарбників з тимчасово окупованого Криму.
При цьому, у Повітряних силах зазначали, що російські окупанти будуть посилювати обстріли України. Деяких ракет у ворога залишилося у достатній кількості, інші з конвеєра використовуються для атак.
У свою чергу, коментуючи недавнє знищення російського Ту-22 глава ГУР Кирило Буданов відзначав, що росіяни ще мають такі літаки, але від успішних дій Сил оборони Одесі буде трохи легше. Саме ракети Х-22, які запускають Ту-22М3, завдали місту найбільше руйнувань.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини