Квітневий номер журналу FIRST+ вже чекає на вас

Не пропустіть свіжий квітневий номер журналу FIRST+, це вже четвертий випуск запорізького глянцевого видання. На презентації випуску в RESPECT – простір подій, відбувся благодійний аукціон – гості зібрали 6100 грн. для бійців Гвардії наступу на придбання активної антени ALIENTECH, підсилювачі сигналу дозволить захисникам запускати дрони на довші відстані та бути боєздатними.

Все що вас цікавить – бізнес та мода, екологія та медицина, краса, спорт та відпочинок – ви можете знайти в останньому номері First. Квітневий випуск буде не менш цікавим та насиченим, ніж попередні:

  • в постійній рубриці «Світлини історії», яка розказує про історію Запоріжжя, можете дізнатись про бізнес в дореволюційному Олександрівську;
  • в рубриці Rules for success – поради від відомих запоріжців про те, де знайти мотивацію для успіху в житті та бізнесі;
  • в спецпроєкті FirstBoss читайте про цілеспрямованих та амбітних керівників запорізького бізнесу, яких об’єднує стійкість, віра у свої сили та щира любов до Запоріжжя.

Шукайте квітневий FIRST в своїх улюблених кафе, ресторанах, салонах та інших закладах нашого міста.

FIRST – будь першим — будь кращим!

spot_img
Важливо
Схожі новини