Усик – Ф’юрі. Скандальний британець відновив спаринги перед битвою чемпіонів

Британський боксер повернувся до тренувальних боїв після ушкодження, що змусило перенести поєдинок за титула абсолютного чемпіона світу в хевівейті проти українця Олександра Усика.
Про це заявив боксер Кевін Лерена, повідомляє РБК-Україна з посиланням на особистий Instagram спортсмена.

Бій Усик – Ф’юрі повинен відбутися 18 травня в аравійській столиці Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси – WBA, WBO, IBF, IBO та WBC.
Важковаговик із ПАР Лерена опублікував світлину зі спарингу проти «Циганського Короля». Колишній володар другорядних титулів приєднався до тренувального табору Ф’юрі, щоб той підготувався до протистояння з Усиком. Спаринг-партнер британця вже «не може дочекатися» його перемоги в травні.
«Працюю з чемпіоном світу за версією WBC у хевівейті Тайсоном Ф’юрі. Якість – справжня, а залізо гострить залізо. Мати можливість розвиватися та рости в такому середовищі – безцінно», – написав Лерена.

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі
Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Переможець битви буде першим боксером із таким титулом із часів Леннокса Льюїса.
Українець зібрав цілу колекцію поясів – WBA, WBO, IBO, IBF. Натомість «Циганський Король» з 2020 року контролює титул WBC. Об’єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа, а Ф’юрі нещодавно бився з Нганну.
Поєдинок двічі переносили. Першою датою було 23 грудня, але британець не встигав відновитися після бою з екс-чемпіоном UFC. Натомість за два тижні до запланованої на 17 лютого битви «Циганський Король» зазнав глибокого розсічення в спарингу.

До слова, раніше Джошуа видовищно переміг Нганну з нокаутом у другому раунді.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

spot_img
Важливо
Схожі новини