Громада Києва відправить допомогу у Харків і Запоріжжя, які постраждали від нічної атаки, — Кличко

Мер Києва Віталій Кличко запропонував допомогу від столиці Харкову і Запоріжжю, які найбільше постраждали внаслідок ракетної атаки росіян минулої ночі. Допомога буде відправлена, щойно Київ отримає перелік найнеобхіднішого від мерів цих міст.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва.

«Київ допоможе містам, що найбільше постраждали від варварської атаки ворога минулої ночі. Зокрема, Харкову та Запоріжжю. Говорив з їх очільниками, запропонував допомогу. Зараз вони формулюють головні потреби і столиця, що зможе, оперативно відправить», — повідомив Кличко.
Також Кличко зазначив, що допомогу постраждалим громадам надасть Асоціація міст України.
«Переконаний, що в рамках Асоціації міст ми можемо консолідовано відреагувати й підтримати міста й селища. Визначаємо, що потрібно іншим постраждалим від атаки громадам. Та те, чим можуть допомогти інші громади», — наголосив він.
Обстріл України 22 березня
Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, російські окупанти в черговий раз завдали масованого ракетного удару по Україні. Це була одна з наймасштабніших атак.
Для обстрілу росіяни застосували понад 150 дронів та ракет різних типів. Силам ППО вдалося збити 55 «Шахедів» та 37 ракет.
Зокрема, росіяни направили вісім своїх ракет на ДніпроГЕС.
Більш детально про наслідки удару російських терористів — у матеріалі РБК-Україна.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.
Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.

spot_img
Важливо
Схожі новини