Пістолет під патрони Флобера — найкраща зброя для самозахисту

За даними порталу Magazilla, пістолети під патрони Флобера мають попит серед більшості українців. Основні переваги такої зброї — зручність у використанні, надійність роботи, висока швидкість пострілу та шумовий ефект, що гарантовано відлякує зловмисників. Пропонуємо ознайомитися з популярними моделями цього засобу самооборони.

Ekol Viper 4.5″

Турецький револьвер під патрон Флобера має довжину 238 мм: він відмінно сидить у руці та не завалюється під час стрілянини. Завдяки привабливому зовнішньому вигляду таку зброю можна використовувати не лише для самозахисту, але і для створення власної колекції. Сталевий стовбур без нарізів, відкриті та нерегульовані прицільні застосування — основні фішки цієї моделі. Барабан револьверу вміщує 9 патронів, а під час перезаряджання відкидається ліворуч. Ударно-спусковий механізм подвійної дії забезпечує високу точність пострілів, але зменшує загальну швидкість викиду патронів.

За даними каталогу Magazilla, пістолет Флобера Ekol Viper 4.5″ можна придбати в інтернет-магазинах за ціною від 3 700 до 7 100 грн.

Blow Swat

Цей сигнально-шумовий пістолет з запобіжником зовні нагадує кулемет і підходить для здійснення окремих пострілів або стрілянини в автоматичному режимі. Вага Blow Swat складає 1,550 кг: внутрішня частина корпусу і затвор зброї виготовлені з металу, а зовнішня накладка — з ударостійкого полімеру. Пристрій багатозарядний, йде в комплекті з магазином збільшеного об’єму та вміщує 30 патронів 9″ калібру.

Ціна в інтернеті: 2 728–5 620 грн.

Carrera Leo GTR 92

Сигнальний пістолет бренду Carrera Arms являє собою точну копію легендарного Beretta 92. Ця зброя призначена для стрілянини холостими патронами 9″ калібру по точних цілях, стане в пригоді під час проведення спортивних змагань чи тренувань з метою вдосконалення вмінь самооборони.

Ударно-спусковий механізм подвійної дії та зручний запобіжник прапорцевого типу розташований з обох боків: такий пістолет стане універсальним засобом самозахисту та зокрема підходить людям, що переважно використовують ліву руку. Комплектацію доповнено дворядним магазином на 17 патронів. Гучний звуковий ефект під час пострілу допоможе налякати зловмисників і небезпечних тварин, покликати на допомогу або додати феєричності кінопостановкам чи театральним виставам. Leo GTR2 доступний покупцям у 5 відтінках: чорний, сатиновий, хромований, матовий хромований, димчастий.

Вартість в інтернет-магазинах — 2 240–2 480 грн.

Примітка. Вказані ціни є актуальними на початок вересня 2023 року, використовувалися дані з сайту m.ua.

spot_img
Важливо
Схожі новини