Щоденно прикордонники затримують близько 20 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон України

Щоденно прикордонники затримують близько 20 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон України

КИЇВ. 4 червня. УНН. Прикордонники щоденно затримують близько 20 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон України. Про це заявив в ефірі національного телемарафону речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає кореспондент УНН. Цитата
«Щоденно прикордонники затримують близько 20 осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон. Це і поза межами пунктів пропуску й безпосередньо на пунктах», — розповів Демченко.
Також він повідомив, що щоденно близько 120-150 осіб отримують відмову у перетині кордону оскільки вони не відповідають умовам перетину кордону.
«Тобто вони не підпадають під ті виключення, які встановлені правилами перетину державного кордону, що визначені постановою уряду №57. Це в більшості мова йде про чоловіків у віці від 18 до 60 років», — сказав Демченко.
Доповнення
Демченко повідомляв, що українські чоловіки, які намагаються перетнути кордон, вдаються здебільшого до використання фальшивих документів, серед яких, іноді зустрічаються навіть свідоцтво про смерть дружини.

Джерело:
УНН

Теги: прикордонники, війна, кордони

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини