Ворог наніс масований удар по Харківщині: 5 людей загинуло, ще 10 отримали поранення

Ворог наніс масований удар по Харківщині: 5 людей загинуло, ще 10 отримали поранення

КИЇВ. 3 червня. УНН. Ворог наніс масований удар по Харківській області, внаслідок обстрілу, а також підриву невідомих вибухових пристроїв 5 людей загинуло, ще 10 отримали поранення. Серед постраждалих є й діти. Про це повідомив Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН. Деталі
Зазначається, що ворог масовано обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області.
Так, сьогодні о 4:30 ранку ворог з мінометів обстріляв с. Івашки Богодухівського району. Загинув чоловік 67 років. У селі пошкоджено двоповерховий багатоквартирний та приватний будинки. Також пошкоджено об’єкт цивільної промисловості.
Протягом минулої доби у с. Лиман Чугуївського району було пошкоджено 2 приватні будинки, сталася пожежа. У с. Олександрівка Богодухівського району також внаслідок обстрілів окупантів зруйновано будинок.
Повідомляється, що внаслідок чергового удару керованими авіабомбами по смт Ківшарівка Куп’янського району пошкоджено житловий будинок. 2 людей загинули – 61-річний чоловік та жінка 45 років. Крім того, отримали поранення 3 літні жінки та 3-річний хлопчик.
Внаслідок танкового обстрілу смт Дворічна Куп’янського району поранення зазнали чоловік і жінка 70 та 73 років.
Крім того, поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім’я з трьома дітьми. За уточненою інформацією, загинула 37-річна жінка. Водій автомобіля, чоловік 36 років, отримав поранення. Дві дівчинки 12 та 15 років та хлопчик 12 років зазнали поранень. Стан хлопчика важкий.
Також, близько 18:10 біля с. Сулигівка Ізюмського району в лісі, на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 40 років. Від отриманих травм він загинув на місці.
Нагадаємо
Окупанти завдали артилерійського удару по Очакову в Миколаївській області, внаслідок обстрілу є руйнування.

Джерело:
УНН

Теги: Харків та Харківська область, війна, обстріли

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини