Ситуація на бєлгородщині: губернатор заявляє про «неспокійну» ніч

Ситуація на бєлгородщині: губернатор заявляє про «неспокійну» ніч

КИЇВ. 3 червня. УНН. російський губернатор в’ячеслав гладков заявив про «неспокійну» ніч у бєлгородській області рф, передає УНН. Деталі
«Ніч минула неспокійно. І ППО працювала над бєлгородом. У разумному постраждали автомобілі. Найважчі наслідки у нас у соболівці валуйського округу. (…) Кількість обстрілів шебекіно значно скоротилася порівняно навіть із попереднім днем, але все одно залишається поки що небезпечною», — написав гладков у телеграм-каналі.
З його слів, нібито є поранені та загиблі. Також повідомив про відселених жителів шебекінського округу і відправку дітей на літній відпочинок.
При цьому в «Російському добровольчому корпусі» («РДК»), які днями, після рейду на бєлгородщині наприкінці травня, заявили про «другу фазу», сьогодні у телеграм-каналі зазначили, що «РДК знову в дорозі».
У легіоні «Свобода Росії» («ЛСР») вказали у телеграм-каналі, що «путінські військові продовжують хаотичний обстріл бєлгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах ворог вогнем заливає населені пункти, не зважаючи на цивільні втрати».
Доповнення
Легіон «Свобода Росії» і «Російський добровольчий корпус» заявили 1 червня, що «почали другу фазу» дій на бєлгородщині. Представник ГУР Міноборони Юсов у коментарі Суспільному зазначив, що тривають «заходи за участю цих структур та їхніх прихильників», водночас наголосив, що вони діють автономно.

Джерело:
УНН

Теги: Росія, Бєлгород

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини