Вслід за Залужним та Сирським: рф оголосила в «розшук» генерал-лейтенанта Наєва

Вслід за Залужним та Сирським: рф оголосила в «розшук» генерал-лейтенанта Наєва

Сергій Наєв

КИЇВ. 31 травня. УНН. російська федерація оголосила в «розшук» командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, повідомляють на сторінці командування Об’єднаних сил ЗСУ у Facebook, пише УНН. Деталі
У росії після оголошення в розшук Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ України Олександра Сирського оголосили в розшук командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Інформація про це з’явилася на офіційному сайті міністерства внутрішніх справ російської ведерації у вівторок, 30 травня, повідомляє командування ОС ЗСУ.
Цитата
«Але в той час поки російська пропаганда витрачає шалені гроші на дитячі погрози та залякування, ми переконані, що «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав»! Слава Україні! Разом переможемо!» — ідеться в повідомленні.
Доповнення
Тижнем раніше росіяни запустили три фейкові новини про «загибель» українських командувачів Сил територіальної оборони та Сухопутних військ ЗСУ Олександра Танцюру і Олександра Сирського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а потім — що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито «отримав важку травму під Херсоном».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії оголосили в розшук прокурора МКС, який видав ордер на арешт путіна

Джерело:
УНН

Теги: Росія, ЗСУ, розшук, війна, Сергій Наєв

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини