Дрони над москвою: ск росії та міноборони рф вийшли з заявами

Дрони над москвою: ск росії та міноборони рф вийшли з заявами

КИЇВ. 30 травня. УНН. За даними російських медіа, під ранок москву і околиці «атакували» близько 25 безпілотників. Тим часом у мо рф «побачили» 8 безпілотників. А слідчий комітет росії почав розслідування фактів падіння БПЛА на будинки в москві, передає УНН. Деталі
«Близько 25 БПЛА брали участь у ранковій атаці. За даними джерел, велику частину з них збили сили ППО в підмосков’ї, частина безпілотників зачепилися за дерева і дроти, оскільки летіли на надмалій висоті», — ідеться в повідомленні Baza.
Зазначається, що 3 безпілотники нібито врізалися в житлові будинки, один із цих БПЛА нібито «ніс вибухові пристрої, які не здетонували».
Тим часом у міноборони рф винуватять «київський режим». У міноборони росії заявляють, що нібито було задіяно «вісім безпілотних літальних апаратів літакового типу». І що «всі безпілотники» «уражені».
«Три з них пригнічені засобами радіоелектронної боротьби, втратили управління та відхилилися від намічених цілей», — ідеться у повідомленні. Окрім того, ще п’ять безпілотних літальних апаратів нібито було збито зенітним ракетно-гарматним комплексом «Панцир-С» у підмосков’ї.
У слідкомі росії вже відзвітували про розслідування фактів падіння безпілотних літальних апаратів на будівлі в москві. Там також повідомляють, що внаслідок падіння безпілотних літальних апаратів у кількох будинках у москві є «незначні пошкодження». У ск рф стверджують, що низка безпілотних літальних апаратів була «збита силами російської ППО на підльоті до москви».
«За попередніми даними, постраждалих немає. На місці працюють екстрені служби міста», — зазначають у ск росії.
Доповнення
Раніше повідомлялося, що москва зазнала ймовірної атаки безпілотників, внаслідок якої було пошкоджено багатоповерхівку.

Джерело:
УНН

Теги: Росія, Москва, безпілотники

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини