Додаткові блокпости, вибухи і постріли на північ від Києва є частиною навчань — Сухопутні війська

Додаткові блокпости, вибухи і постріли на північ від Києва є частиною навчань — Сухопутні війська

КИЇВ. 25 травня. УНН. Додаткові блокпости, вибухи і постріли на північ від Києва були у межах триденних військових навчань у Києві та Київській області. Про це розповів пресофіцер Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону, пише УНН. Цитата
«Протягом трьох днів у Києві та Київській області відбуваються тренування з підрозділами, які входять до угруповання сил та засобів оборони Києва, відбувається рух техніки, відбувається із залученням особового складу, на півночі Київщини можна було чути вибухи, стрільби — це відпрацьовувалися практичні дії нашими військовослужбовцями, також розгорталися додаткові блокпости та здійснювалися різні протидиверсійні заходи», — сказав Фітьо.
Деталі
Він зазначив, що основною метою таких навчань є «підтвердження рівня навченості підпорядкованих наших підрозділів, їхньої злагодженості під час реагування на будь-яку зміну поточної ситуації та організації взаємодії між всіма складовими Сил оборони».
«Тренування відбувалися три дні, сьогодні завершальний день. Підрозділи показали свою здатність виконувати поставлені завдання. Столиця підготовлена, столиця захищена, і ворогу тут уже немає чого робити», — наголосив Фітьо.
Нагадаємо
У Києві та області з 23 по 25 травня за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва проходять військові навчання. Громадян закликають не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу.

Джерело:
УНН

Теги: Київ, ЗСУ, навчання, Київська область, військові

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини