Земельні ділянки Марченко на березі Дніпра вартістю понад 200 мільйонів грн були повернуті державі

Земельні ділянки Марченко на березі Дніпра вартістю понад 200 мільйонів грн були повернуті державі

КИЇВ. 19 травня. УНН. Київська обласна прокуратура повернула земельні ділянки на березі Дніпра, які належали Оксані Марченко, дружині лідера забороненої партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука у державну власність. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора на своїй сторінці у Telegram, пише УНН. Деталі
Київська обласна прокуратура успішно захистила права держави на земельні ділянки лісогосподарського призначення площею 9,5 га та вартістю понад 204 млн грн, у судовому засіданні.
За результатами розгляду справи прокурори довели, що частина лісової ділянки на березі річки Дніпро, в Бориспільському районі, була незаконно передана в приватну власність.
Подальше включення цієї землі до статутного фонду юридичних осіб було визнано порушенням законодавства. Адже бенефіціаром земель є Марченко, дружина колишнього народного депутата Медведчука, який позбавлений українського громадянства.
Тому Київська обласна прокуратура звернулася до господарського суду Київської області, який задовольнив позов і вирішив повернути ці землі у державну власність.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував активи дружини Медведчука на понад 440 млн грн

Джерело:
УНН

Теги: земля, Віктор Медведчук, Оксана Марченко

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини