Поліція Києва вилучила спецперепустку в співака Павліка, якою він «хизувався»

Поліція Києва вилучила спецперепустку в співака Павліка, якою він «хизувався»

КИЇВ. 17 травня. УНН. Київські правоохоронці вилучили в артиста Віктора Павліка спецперепустку на проїзд, якою він хизувався у соціальній мережі, проїжджаючи по Південному мосту у Києві. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Києва. Цитата
«Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину», — ідеться в повідомленні.
«Співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці», — вказали у поліції.
Повідомляється, що за цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції.
«Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку. Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об’єктів стратегічного значення у період воєнного стану», — інформує поліція.
Доповнення
Начальника управління патрульної поліції у Львівській області Романа Пилипенка відсторонили від посади за те, що він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові.

Джерело:
УНН

Теги: Київ, поліція, співаки, комендантська година, перепустки

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини