У Сєвєродонецьку спостерігають збільшення «бавовни» — ВЦА

У Сєвєродонецьку спостерігають збільшення «бавовни» — ВЦА

КИЇВ. 16 травня. УНН. На околицях міста Сєвєродонецьк Луганської області збільшилася кількість «бавовни», розповів в ефірі одного з українських телеканалів начальник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк, передає УНН. Цитата
«На жаль, місто (Сєвєродонецьк, — ред.) залишається окупованим, але вже навіть в околицях Сєверодонецька відбувається «бавовна», тобто є розуміння, що все ж таки дотягується і туди. Або це випадковість, але приємна така випадковість», — розповів він.
Деталі
Стрюк уточнив, що останню «бавовну» можна було спостерігати наприкінці 2022 року.
Крім цього, він повідомив, що російські окупанти у місті поводяться «доволі впевнено і нахабно» стосовно місцевого населення. Загарбники проводять різні заходи, зокрема «під музику та червоний прапор» роздають дітям паспорти російської федерації, додав Стрюк.
«Цей театр абсурду нарощується, і замість відновлення міста з метою демонстрації своєї впевненості намагаються проводити всілякі пропагандистські акції, демонструвати свою зверхність. Чим далі стає напруженою ситуація, тим більше абсурду виходить на вулиці», — резюмував він.
Нагадаємо
Голова Луганської ОВА Артем Лисогор повідомив, що російські окупанти поспішають з примусовим оглядом дітей у Луганській області – хочуть завершити в травні, можуть спробувати примусово вивозити вже з початку літа.

Джерело:
УНН

Теги: Луганськ та Луганщина, війна, Сєвєродонецьк

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини