Єрмак: росіяни – це закомплексовані терористи

Єрмак: росіяни – це закомплексовані терористи

КИЇВ. 14 травня. УНН. Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак після нічних атак ворога назвав росіян закомплексованими терористами, пише УНН. Єрмак написав, що атака по Тернополю відбулася в той момент, коли гурт TVORCHI з цього міста виступав у фіналі Євробачення.
Цитата
«Вночі росіяни атакували Україну, намагалися вдарити ракетами по Тернополю. Наразі відомо про двох постраждалих. Це відбувалося якраз тоді, коли український гурт TVORCHI з Тернополя виступав у фіналі Євробачення. росіяни — це закомплексовані терористи», — написав Єрмак у своєму Телеграм-каналі.

Нічна атака
У ніч на 14 травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з різних напрямків ударними дронами «Shahed-136/131», ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі, крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс.
Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, протягом нічної атаки знищено три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів:– 18 ударних дронів типу «Shahed-136/131»;– один ударний БпЛА типу «Ланцет»;– два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10»;– чотири БпЛА (тип уточнюється)– три крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55.
Однак, у Тернопільській області є влучання крилатих ракет. 

Джерело:
УНН

Теги: Тернопіль та Тернопільська область, війна, Андрій Єрмак

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

spot_img
Важливо
Схожі новини