Вибух у Мелітополі ліквідував колаборанта — мер

Іван Федоров розказав, що зрадник України після отриманих поранень помер в одній із лікарень міста.

Вибух в Мелітополі в четвер, 27 квітня, став причиною поранень місцевого колабораціоніста. Згодом стало відомо, що зрадник помер в одній з лікарень міста. Про це заявив мелітопольский міський голова Іван Федоров під час телемарафону Єдині новини.

«Розпочалося все приблизно о 4 ранку, коли в місті пролунали автоматні черги, а вже о 5.20 ранку по вулиці Героїв України, 67 пролунав одиночний вибух, який був дуже потужним, бо його чуло найближчих щонайменше з десяток будинків», — розповів урядовець.

По цьому адресу проживав один із колаборантів, який працював в правоохоронних структурах, зазначив чиновник і додав, що окупаційна «влада» повідомила про «одну постраждалу людину», яку відвезли в лікарню.

Спершу Федоров відмовився називати прізвище та посаду колаборанта, оскільки дані перевіряють, однак зазначив, що той належав до місцевої правоохоронної структури.

Пізніше голова Мелітополя на своєму Telegram-каналі повідомив, що мова йшла про колабораціоніста Олександра Міщенка — він помер у лікарні.

«До повномасштабного вторгнення Міщенко був начальником Приазовського відділу поліції. Після окупації мало того, що сам переметнувся на сторону ворога, так ще і підбив своїх співробітників стати зрадниками», — розповів Федоров.

spot_img
Важливо
Схожі новини