Буданов пояснив, чому Пригожин закликав закінчити війну

Заклик власника ПВК Вагнер Євгена Пригожина закінчити війну проти України показує настрої в Росії. Про це в інтерв’ю РБК-Україна заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов.
«Пригожин — один із нових лідерів, назвемо це так. Сподобається нам це чи не сподобається, але це факт. Він ретранслює позицію багатьох людей, які з ним пов’язані. Це досить впливові люди в російському керівництві. Те, що ситуація погана для Росії — ми з вами про це говорили. Вона для нас погана, вона і для них погана. Це не може тривати вічно. І вони розуміють, що питання виживання для них стало», — сказав Буданов.
Начальник ГУР наголосив, що після завершення війни росіянам доведеться шукати винних, тому легше сказати, що «все йде за планом» та «ми перемогли».
«Ви розумієте, в чому парадокс? Жодна людина вам не зможе сказати, а які цілі, яка мета «спеціальної воєнної операції». Її не існує. Виходячи з того, що її не існує, це дає змогу в будь-який момент оголосити про те, що мета досягнута», — заявив Буданов.
spot_img
Важливо
Схожі новини