ЗСУ конратакують у Бахмуті — Сирський

Українські військові у місті Бахмут Донецкької області не лише ведуть оборонні дії, але й активно контратакують. Що дає можливість наших силам знищувати кращі підрозділи ворога і вигравати час. Про це написав командувач Східного угруповання військ, генерал-полковник Олександр Сирський в Telegram у понеділок, 24 квітня.

Вказано, що сьогодні Сирський працює у районах бойових дій на Лиманському та Бахмутському напрямках, де заслухав командирів та проаналізував оперативну обстановку. Наразі ситуація є контрольованою.

«На Бахмутському напрямку ситуація залишається напруженою. Тривають важкі бої. У декількох приміських населених пунктах Бахмута наступальні дії ворога зазнали невдач», – сказав генерал.

За його словами, ворог не полишає мету оточити Бахмут і використовує для цього всі можливі сили та засоби аж до тотальної руйнації міста.

«Наші бійці здійснюють у Бахмуті не лише оборонні дії, але й активно контратакують. Це дає нам можливість протягом декількох місяців стримувати наступ ворога та не збільшувати фронт на цьому напрямку, знищувати його найкращі підрозділи та вигравати час», – зазначив Сирський.

spot_img
Важливо
Схожі новини