Зеленський відвідав позиції ЗСУ в Авдіївці

Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військ у місті Авдіївка Донецької області. Про це повідомляє прес-служба глави Української держави у вівторок, 18 квітня.
Вказано, що Зеленський заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угруповання Донецька щодо ситуації у районі його відповідальності. Також президент поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів і подякував їм за службу.
«Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що захищаєте нашу землю, Україну, наші родини. Вітаю вас зі святами, з Великоднем та бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас всіх. Бажаю здоров’я всім вам та вашим сім’ям і щиро вдячний кожному українцю за той великий шлях, який ви проходите щодня», – сказав він.
Президент вручив військовослужбовцям державні нагороди. Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени За мужність ІІ та ІІІ ступенів.
«Військові подарували главі держави військовий коїн, шеврон та дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади», – йдеться у повідомленні.
spot_img
Важливо
Схожі новини