П’яного священика УПЦ МП за кермом авто зупинили під Києвом прикордонники

Прикордонники на в’їзді до Києва зупинили для перевірки документів громадянина України. У результаті виявилось, що це священик, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Прикордонники додали, що священик сів кермо не лише напідпитку, а й без документів на право керування автомобілем.

«Священик 1975 року народження нецензурно висловлювався і поводився досить некоректно», — зазначається у повідомленні.

Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили «документи, видані у тимчасово окупованому Криму та на території Росії на невідому особу та документи, диски й матеріали релігійної організації УПЦ МП».

«Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автомобілі, а також проходити тест на вживання алкоголю уродженець Волинської області відмовився», — додали прикордонники.

Чоловіка передали співробітникам Нацполіції для складання матеріалів справи за статтями:

  • Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не надала їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами (ч.2 ст.126 КУпАП);
  • Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції (ч.1 ст.130 КУпАП).

Прикордонники також поінформували співробітників СБУ про цього правопорушника.

spot_img
Важливо
Схожі новини