Зеленський відвідав позиції ЗСУ на Запоріжжі

Президент Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Запорізької області, під час якої відвідав передові позиції українських військових. Про це повідомляє прес-служба глави держави у понеділок, 27 березня.
Маю честь сьогодні бути тут і подякувати вам за те, що захищаєте нашу державу, всіх нас, наш суверенітет, наші міста, наших дітей, – сказав Зеленський військовим.
Він вручив військовослужбовцям державні нагороди. Захисники України отримали з рук Глави держави ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та За мужність ІІІ ступеня.
Також Зеленський ознайомився із роботою командного пункту оперативного угруповання військ (ОУВ) Запоріжжя та провів нараду з військовим командуванням, керівниками правоохоронних органів Запорізької області.
Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко поінформував президента про соціально-економічну ситуацію в регіоні та забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб.
Командувач ОУВ Запоріжжя, генерал-майор Сергій Литвинов доповів про оперативну обстановку та готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань.
Зеленський також заслухав інформацію керівництва СБУ та Нацполіції в області.
spot_img
Важливо
Схожі новини