Удари по території Росії підтримують 90% українців — опитування

Абсолютна більшість громадян України (90%) вважають, що необхідно завдавати ударів по територі Росії. Цього не підтримують лише 7% респондентів, свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.
При цьому є певна відмінність у поглядах щодо того, які саме об’єкти потрібно вражати ударами. Зокрема, 38% опитаних вважають, що бити необхідно лише по військових об’єктах і майже стільки ж (39% респондентів) говорять про військові об’єкти та об’єкти енергетичної інфраструктури.
13% респондентів заявили, що удари повинні завдаватися взагалі по всіх об’єктах, у тому числі по населенню, як це робить сама РФ. 7% опитаних сказали, що не підтримують ударів по Росії.
«Примітно, що навіть на півдні та сході (де трохи більше року тому до вторгнення більше половини респондентів говорили про близьких родичів у Росії, а понад 80% добре ставилися до «простих росіян») абсолютна більшість підтримує удари по території Росії, причому значна частина вважає, що не слід обмежуватись лише військовими об’єктами», — зазначив заступник директора КМІС Антон Грушецький.
Найменше прихильників завдання ударів по території Росії – серед тих, хто готовий піти на територіальні поступки в обмін на мир.
.
Опитування проводилося 14 — 22 лютого серед 2002 респондентів, віком від 18 років, у всіх підконтрольних областях України.
spot_img
Важливо
Схожі новини