РФ призначила «винних» за провал у Макіївці — ГУР

Росія вирішила «покарати» так званого «заступника» РВВС Макіївки, а також сімох «народних міліціонерів» після вдалого удару українських захисників по місцю розташування російських окупантів. Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України.
Керівництво так званого «МВС ДНР» провело службову нараду про наслідки удару української артилерії по місцю розташування російських мобілізованих у тимчасово окупованій Макіївці.
Було ухвалено рішення про визначення «винних» в інциденті з показовим покаранням. У ролі «цапів-відбувайлів» виступили заступник начальника РВВС Макіївки та ще 7 «народних міліціонерів», — сказано в повідомленні ГУР.
Усіх «винних» окупантів вже заарештували та звинуватили у «недбалому ставленні до функціональних обов’язків». Однак обвинувачених не довго утримуватимуть у місцях позбавлення волі — їх направлять «для виконання завдань» на блокпости в районі населених пунктів Досвідне і Майорськ, додають у розвідці.
У ГУР також додали, що на територію так званої «ДНР» масово прибуває особовий склад, який не планують застосовувати у бойових діях. Ці підрозділи розподіляються за «пунктами тимчасової дислокації».
spot_img
Важливо
Схожі новини