Військові РФ вважають за краще воювати у Сирії, а не в Україні – СБУ

Українські захисники влаштовують таке пекло загарбникам, що ті мріють втекти на війну у Сирію. Про це свідчить перехоплена СБУ телефонна розмова російського десантника і його дружини.
«Маючи досвід участі у сирійській війні, він розраховував на легкі перемоги і в Україні. Але потрапивши під «роздачу» ЗСУ на Запорізькому напрямку, зрозумів свою помилку. І вже заздрить своїм колегам, яких планують відправити у Сирію: «Івановичу фіглі-міглі – у Сирію поїде. Він і ще один. На шару. Поїдуть під Рязань на навчання, на саперів. І поїдуть у Сирію». Натомість йому разом із залишками східного військового округу доведеться протистояти ЗСУ, які методично знищують елітні десантно-штурмові війська Росії», – йдеться у повідомленні СБУ.
Сам десантник визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращим є і екіпірування, і озброєння.
«Нас просто кидають проти артилерії, піхоту… Нам сказали: у село зайшло там з 20 осіб. Заїхати потрібно, викинути їх. Ми поїхали, а там чотири танки і піхотні хева гора… Ми навіть до села не змогли доїхати, нас розгромили по дорозі. Іншого батальйону взагалі вже не існує. У нас від штатної роти чоловік 20 залишилося», – зізнається загарбник.
У СБУ нагадують, що слід зробити російським військовим, щоб урятувати собі життя.
«Перспектива у нього справді не надто приваблива, але шанс на порятунок ще є. СБУ нагадує про номер «гарячої лінії»: +380936886888. Зателефонувавши на неї, росіяни отримають докладну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон і зрештою повернутися додому» , – йдеться у повідомленні.
spot_img
Важливо
Схожі новини