Переваги не допомагають РФ на фронті – ЗСУ

Російські окупанти навіть із перевагою в озброєнні й особовому складі не можуть прорвати оборону ЗСУ на сході. Про це розповів командувач Сухопутних військ ЗС України, Герой України, генерал-полковник Олександр Сирський, повідомляє Military Media Center у своєму Telegram-каналі у середу, 4 січня.
«Нам вдалося зірвати плани ворога. Навіть в умовах переваги противника у силах і засобах вони не змогли виконати поставлене їхнім командуванням завдання – захопити Соледар і оточити Бахмут до 26 грудня. Водночас противник не відмовився від своїх планів вийти на кордони Донецької області», – повідомив український генерал.
За словами Сирського, наступальне угруповання російських військ продовжує повзучий наступ у Донецькій області. Численні штурми українських позицій тривали навіть у новорічну ніч, а за перші три дні нового року інтенсивність бойових дій поступово зростала.
«Незважаючи на те, що наш ворог на найгарячіших ділянках фронту має перевагу в озброєнні та особовому складі, рівень їхніх безповоротних втрат набагато більший, ніж у нас», – додав він.
spot_img
Важливо
Схожі новини