Запорізькі підприємства Метінвесту забезпечили мобілізованих співробітників комплектами теплих речей, а їх родини гуманітарними наборами

З настанням холодів питання наявності теплих речей в українських воїнів стало таким же нагальним, як і забезпечення захисною амуніцією. Тому Група Метінвест напередодні Нового року передала усім мобілізованим співробітникам речі першої потреби у зимовий період.

На придбання теплих речей для співробітників, які служать в ЗСУ, Метінвест направив майже 12 млн грн. Нагадаємо, у Запоріжжі до Групи Метінвест входять комбінат «Запоріжсталь», заводи «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» та Запорізький ливарно-механічний завод.

Запорізькі підприємства Метінвесту забезпечили мобілізованих співробітників комплектами теплих речей, а їх родини гуманітарними наборами

«Компанія розгорнула свій Сталевий Фронт, щоб забезпечити українських захисників бронежилетами, касками, тепловізорами, дронами, технікою, пальним, укриттями. Нам важливо, щоб наші воїни були максимально захищені від куль та снарядів і завжди відчували нашу підтримку. Ми вклоняємося перед силою, мужністю та патріотизмом наших захисників. Вони – опора країни. Впевнений, що завдяки таким героям, як вони, нас безумовно чекає Перемога. Віримо, що вже зовсім скоро запанує мир і вони незабаром повернуться в свої сім’ї та до великої родини Метінвесту», — зазначив генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков.

Для кожного мобілізованого співробітника компанія підготувала набір теплих речей, які зігріватимуть наших воїнів. Він складається з натільної термобілизни, термошкарпеток, теплої балаклави, рукавичок на флісі і фольгованих устілок. 

Також у межах гуманітарного проєкту Метінвесту «Рятуємо життя», який реалізується в координації з Фондом Ріната Ахметова, у грудні працівники підприємств, родини мобілізованих співробітників та співробітниць підприємств, що перебувають у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років отримують гуманітарні набори – з продуктами харчування та гігієнічними засобами. 

Нагадаємо, Група Метінвест з перших днів війни стала надійною опорою України в економічній, оборонній та соціальній галузях. За час повномасштабної війни Метінвест уже спрямував на підтримку військовослужбовців та постраждалих українців понад 2,8 млрд грн. З них більш як 1,5 млрд грн спрямовано на підтримку військових.

Також в межах «Рятуємо життя» компанія запровадила з партнерами масштабну програму з протезування та реабілітації військових і цивільних. Перший напрям ініціативи – протезування й реабілітація співробітників Групи Метінвест, які боронять країну в ЗСУ. «Рятуємо життя» спільно з проєктом підтримання протезування в Україні та їхніми партнерами візьмуть на себе організаційні питання та оформлення документів щодо протезування. Перші 18 українців уже отримали допомогу й чекають на свої протези.

spot_img
Важливо
Схожі новини