ЗСУ зірвали наступ ворога на Лиман — Гайдай

Контрнаступальні дії Сил оборони України завадили російським загарбникам завдати удару по місту Лиман (Донецька область) з боку Луганського напрямку. Про це сказав голова Луганської військової обладміністрації Сергій Гайдай на брифінгу у понеділок, 26 грудня.
«Такі плани у них були (у росіян, – ред.), але завдяки українському командуванню, яке розуміло плани, бачило всю карту військових подій, саме ті контрнаступальні дії сил оборони України завадили російським окупаційним військам привести в дію свої плани. Нині вони всі одно стягують резерви, але контрнаступ у них нині не вийшло», — сказав Гайдай.
Також він стверджує, що командування групи окупаційних військ Росії відійшло з Кремінної до Рубіжного – на 15 кілометрів на південь від лінії фронту.
«Те, що наші військові вже звільнили Кремінну або хоча б зайшли на її околиці — не відповідає дійсності, але бойові дії йдуть поблизу міста. І можу сказати, що військове командування певної ланки, що перебувало у Кремінній, тепер переміщене до Рубіжного», — заявив Гайдай.
spot_img
Важливо
Схожі новини