РФ зосередилася на атаках у Бахмуті й Авдіївці

За поточну добу противник завдав одного авіаційного, двох ракетних ударів і здійнив більш як 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 21 листопада.
На Волинському, Поліському і Сіверському напрямках обстановка без значних змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.
У прикордонних районах Брянської та Курської областей противник продовжує утримувати окремі підрозділи своїх військ.
На Слобожанському напрямку ворог здійснив обстріли у районах населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке, Стариця, Огірцеве, Зарубинка, Амбарне і Дворічна Харківської області.
На Куп’янському і Лиманському напрямках противник веде оборону, здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Котлярівка, Табаївка, Піщане і Крохмальне Харківської області; Новоселівське, Стельмахівка, Майданчик і Макіївка у Луганській області і Ямполівка, Торське і Берестове Донецької області.
На Бахмутському й Авдіївському напрямках противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. На Новопавлівському напрямку противник веде активну оборону на захоплених рубежах. Здійснює обстріл з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії об’єктів у районах 21 населеного пункту. Серед них – Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Водяне, Вугледар, Соледар, Майорськ, Мар’їнка і Первомайське Донецької області.
На Запорізькому напрямку ворог обороняється. Здійснив обстріл наших позицій з мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. Від артилерійського вогню противника постраждали райони дев’яти населених пунктів.
На Криворізькому і Херсонському напрямках противник створює ешелоновану систему оборони, вдосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійський обстріл позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Вів вогонь із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Осокорівка, Гаврилівка, Мілове, Дорожнє, Веселе, Висунці, Громадне, Станіслав і Херсон.
Українська авіація протягом поточної доби завдала удару по району зосередження противника. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони, у свою чергу, уразили пункт управління, склад пально-мастильних матеріалів і район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.
spot_img
Важливо
Схожі новини