Немає охочих: окупанти припинили «евакуацію» населення Херсона

Російські окупанти припинили так звану «евакуацію» цивільного населення з тимчасово окупованого Херсона через відсутність охочих. Про це 10 листопада повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

«За уточненою інформацією, з Херсона припинено так звану евакуацію населення через відсутність охочих. У місті окупаційна влада припинила видачу заробітної плати та соціальних виплат», — йдеться у зведенні.

Також стало відомо, що загарбники передали під військовий шпиталь цивільну лікарню в Джанкої на тимчасово окупованій території Криму. Зазначається, що там перебувають до 800 поранених російських солдатів.

Крім того, до органів внутрішніх справ Тольятті Самарської області РФ надійшло розпорядження про набір 1000 кандидатів для служби на тимчасово окупованих територіях України.

«Одночасно на хімічних підприємствах міста проводиться робота щодо додаткового збору коштів для підтримки регіонального підрозділу. Це викликає обурення працівників, у яких і без цього щомісяця вираховуються кошти на підтримку мобілізованих, які беруть участь у війні на території України», — наголосили у Генштабі.

spot_img
Важливо
Схожі новини