СБУ повідомила підозру «голові ЛНР» Пасічнику

Служба безпеки України повідомила про підозру псевдоголові «ЛНР» Леоніду Пасічнику за організацію так званого «референдуму» про «входження» до складу Росії. Про це повідомляє прес-центр СБУ на своїй Facebook-сторінці у суботу, 1 жовтня.

«Задокументовано, що він (Пасічник, — ред.) підписав звернення депутатів незаконної «народної ради «ЛНР» щодо набуття чинності злочинним «законом» про «референдум» «Луганської народної республіки» з питання про «входження» до складу РФ на правах суб’єкта РФ», — сказано у повідомленні.

Йому та ще 8 людям інкримінують колабораційну діяльність, посягання на територіальну цілісність та недоторканність України.

Співробітники Служби безпеки продовжують документувати протиправні дії організаторів та учасників фейкового «голосування» на тимчасово окупованих територіях України.

Зокрема, СБУ повідомила про підозру голові «ДНР» Денису Пушиліну, а також призначеним російськими окупантами так званими «главами ВДА» Херсонської області — Володимиру Сальдо та Запорізької області — Євгену Балицькому.

spot_img
Важливо
Схожі новини