Генпрокурор: Працюємо над обміном «усіх на всіх»

Офіс генерального прокурора докладає максимум зусиль заради повернення додому українських героїв, працює над обміном «усіх на всіх». Про це повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін, повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.
«Сьогодні Україна повернула 215 героїв з російського полону. Вітаю з поверненням додому! Це – головне», – прокоментував повернення українських військовослужбовців з полону генпрокурор.
Андрій Костін зазначив, що в обмін на життя та свободу своїх захисників Україна віддала Віктора Медведчука, і додав, що досудове розслідування щодо підозрюваного завершене, свідчення задокументовані.
«Ми нікого не випускаємо на волю, а передаємо з української в’язниці у більшу в’язницю, яка називається Росія», – заявив Андрій Костін.
Як підкреслив генпрокурор, держава пам’ятає про всіх, хто залишається у полоні, разом із союзниками Україна працює над обміном «усіх на всіх», а успіхи ЗСУ під час контрнаступу щодня збільшують обмінний фонд.
«Ми шануємо пам’ять усіх, хто загинув у цій війні, і повік вдячні тим, хто віддав своє найдорожче – життя – за наші життя та свободу. Ми не залишимо без покарання жодного військового злочину Росії. Усі будуть розслідувані, а злочинці отримають покарання», – додав генпрокурор.
spot_img
Важливо
Схожі новини