Медведєв сказав, чому РФ поспішає з «референдумами»

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв переконаний у необхідності проведення так званих референдумів на окупованих частинах Донбасу та приєднання їх до Росії: він наголошує, що це дозволить росіянам говорити про напад на РФ у разі продовження бойових дій.
«Референдуми на Донбасі мають величезне значення не лише для системного захисту мешканців ЛНР, ДНР та інших звільнених територій, але й для відновлення історичної справедливості. Вони повністю змінюють вектор розвитку Росії на десятиліття. І не лише нашої країни. Оскільки після їх проведення та прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру», — пише Медведєв у ТГ-каналі.
Медведєв вважає, що таке рішення не лише розв’яже РФ руки у питанні мобілізації на захист РФ, а й після внесення змін до конституції країни закріпить її завоювання «назавжди».
«Зазіхання на територію Росії — злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту. Але не менш важливо, що після внесення змін до Конституції нашої держави жоден майбутній керівник Росії, жодна посадова особа не зможе повернути ці рішення назад. Саме тому цих референдумів так бояться у Києві та на Заході. Саме тому їх і необхідно проводити», — зазначає він.
spot_img
Важливо
Схожі новини